Google Mijn Bedrijf verbeteren

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
39.00

Heb jij een Google Mijn Bedrijf profiel en wil je deze verbeteren?

Wij hebben een complete online cursus die jou gaat helpen om dit te realiseren. Je kunt de cursus volgen waar en wanneer je wilt.

Je houdt altijd toegang tot de cursus dus kun je later altijd weer even terugkijken. De cursus wordt ook up-to-date gehouden, dus zijn er nieuwe opties, dan komen deze ook in de cursus te staan!

Wat leer je met deze cursus:

  • Google Mijn Bedrijf aanpassen
  • Google Mijn Bedrijf beheren
  • Hoger komen met Google Mijn Bedrijf
  • Toevoegen producten, services en menu’s
  • Beheren reviews
  • Koppelen aan Google Ads
  • Gebruik van Berichten
  • En nog veel meer

Wanneer komt mijn vermelding in de resultaten van Google?

Dit is een vraag die ik vaak krijg. Wanneer kom ik hoger in Google? Google heeft 1 doel, dat doel is om het beste en meest relevantie resultaat te tonen bij elke zoekopdracht. Waarom? Omdat we dan Google blijven gebruiken en ze heel veel advertenties kunnen verkopen.

Dit is belangrijk om te onthouden bij elk onderwerp wat behandeld wordt. Het beste en meest relevante resultaat is dus niet een resultaat waar door middel van trucjes en toegevoegde zoektermen Google om de tuin wordt geleidt. Dat wordt door Google snel doorzien en niet beloond.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De volgorde van de lessen heb ik gebaseerd op de onderwerpen die het belangrijkste zijn. We beginnen met de belangrijkste zaken voor een goede basis. Daarna gaan we steeds wat dieper in de mogelijkheden om zo je profiel verder te optimaliseren.

Na deze cursus begrijp je dus hoe je jouw Google Mijn Bedrijf profiel kunt optimaliseren. Het is een onderdeel van je SEO, en SEO is altijd in beweging, net als je concurrenten. Een goed presterend profiel zal dus ook regelmatig geoptimaliseerd moeten worden.

Je krijgt tips en heldere voorbeelden hoe je de verschillende opties voor jouw bedrijf kunt inzetten.

Je krijgt ook feedback van jouw vorderingen, we helpen je dus tijdens en na de cursus om jouw Google Mijn Bedrijf profiel zo goed mogelijk te maken.